Winkelwagen Geen producten

Werk in opdracht

Voor wie?

Voor mensen die promoveren of verhuizen, een nieuwe baan hebben of juist met pensioen gaan. Voor wie gaat trouwen, een kindje krijgt of wat dan ook te vieren heeft. Of zomaar, omdat iemand het verdient een bijzonder geschenk te krijgen dat een leven lang meegaat.

Verrassende verbeeldingskracht

De reden waarom een schilderij gegeven wordt, vind je altijd terug in het schilderij zelf. Dat maakt het werk van de Kunstvrouw uniek, origineel en tot een persoonlijk, historisch document. De Kunstvrouw verdiept zich dan ook in de achtergronden van de ontvanger en verwerkt de zo verkregen informatie tot een kleurrijk tafereel. Een voorstelling die altijd een glimlach oproept.

Werkwijze

Als je interesse hebt, kun je telefonisch of via e-mail contact opnemen. Vervolgens geef je de Kunstvrouw alle noodzakelijke informatie over degene die het schilderij krijgt, de aanleiding om het schilderij te geven en de gewenste grootte van het doek. Nog dezelfde week ontvang je een offerte met daarbij een schets. Indien alles aan je wensen voldoet, stuur je de geaccordeerde schets en offerte weer terug.

Afhankelijk van de grootte van het doek bedraagt de levertijd ongeveer twee weken.

 

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel software